Pris för tryckeri i Norrköping

Priserna som ett tryckeri erbjuder varierar mycket beroende på kvalitet, kvantitet och vad du vill trycka. Om du exempelvis vill ha en broschyr så finns det antal olika faktorer som påverkar priserna. Vill man ha fler sidor, många färger och ett stort format så får du betala lite mer. Den grafiska designen har också en inverkan på priset.

Pris för tryckeri i Norrköping

Varför priserna varierar

Du som kund bör kolla med olika tryckerier för att få en uppfattning om vad som är ett lämpligt pris för tryckeri i Norrköping. En del tryckerier är specialiserade inom vissa områden vilket gör att de både kan bli dyrare och billigare. En del tryckerier lägger exempelvis extra mycket tid på bokomslag och har grafiska designer som arbetar med produkten.

Om du beställer en större upplaga så innebär det nästan alltid att du får betala ett lägre pris. Du kan också fråga tryckeriet vad som egentligen passar just ditt tema. Det är kanske inte nödvändigt att ha så många färger på exempelvis en broschyr, budskapet kan bli lika tydligt ändå.

Profilprodukter och priser

Profilprodukter är en bra investering för ett företag då det ökar företagskulturen och sprider varumärket. Driver du ett företag där de anställda reser mycket i tjänsten så kan du exempelvis beställa resväskor av trolley-typ. En del tryckerier erbjuder väska och design till samma pris. Andra gånger kan det vara billigare att själv köpa väskorna och lämna in dessa till ett tryckeri.

Vad man ska tänka på

Priserna kan som sagt variera kraftigt beroende på ett antal olika faktorer. Du som kund ska inte vara rädd för att fråga tryckeriet om rabatter och andra önskemål som kan ge dig mervärde. Gör en noggrann över tryckerier i området och se efter om det finns ett företag som har en nisch inom det du vill beställa. Det kan också vara värt att betala lite extra för en produkt som man blir riktigt nöjd med.